Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Морбидно тивко на првата ноќ со полициски час

Во обид да го спречи ширењето на КОВИД-19, на 18 март Македонија прогласи вонредна состојба. На 22 март се прогласи и првиот полициски час. Точно на стартот на полицискиот час, репортерите на ИРЛ излегоа на терен. ИРЛ тимот е подготвен да ги следи предизвиците кои доаѓаат со борбата со КОВИД-19. Погледнете во видеото во продукција на Давид Илиески.

Кога сте веќе овде, прочитајте ги поврзаните стории:

https://irl.mk/foto-chetiriesetina-litsa-odneseni-vo-prviot-drzhaven-karantin-vo-hotelot-ibis/

https://irl.mk/bosantsite-obvinuvaat-deka-poradi-koruptsiata-se-dozvolilo-shiree-na-korona-virusot/

https://irl.mk/bogati-rusi-kupuvaat-respiratori-za-da-se-zashtitat-od-korona-virusot/