Босанците обвинуваат дека поради корупцијата се дозволило ширење на корона вирусот

22.03.2020 Tweet Share Pin Босанците беа шокирани оваа недела кога слушнаa дека политички поврзан локален бизнисмен можеби употребил приватни контакти за да ги прескокне пропишаните … Продолжи со читање Босанците обвинуваат дека поради корупцијата се дозволило ширење на корона вирусот