Богати Руси купуваат респиратори за да се заштитат од корона вирусот

22.03.2020 Tweet Share Pin Додека богатите ја користат својата моќ да си ги зголемат шансите за преживување и си купуваат респитори, лекарите се загрижени дека … Продолжи со читање Богати Руси купуваат респиратори за да се заштитат од корона вирусот