Од 300 луѓе кои минале на Деве Баир, само 9 Роми се однесени во групен карантин

20.03.2020 Tweet Share Pin Како се завршува во групен карантин, а како во домашна изолација, како изгледа процедурата во која се утврдува кој ќе оди … Продолжи со читање Од 300 луѓе кои минале на Деве Баир, само 9 Роми се однесени во групен карантин