Press "Enter" to skip to content

Убиство во близина на скопско Кондово

Во престрелка во близина на скоското село Кондово која што се случила денеска попладне убиен е возрасен маж. Граѓани кои слушнале за пукотници во селото, се обратија во редакцијата на ИРЛ да прашаат што се случува, по што ИРЛ доби потврда од висок полициски службеник дека станува збор за убиство со огнено оружје во кое учестувале повеќемина. Во моментов кон Кондово се упатуваат полициски возила и екипи на Итната медицинска помош.

Повеќе од АктуелноПовеќе теми во Актуелно »
Повеќе од СторииПовеќе теми во Стории »