Press "Enter" to skip to content

Шоуто мора да продолжи

Проверено ЕП.9 – Шоуто мора да продолжи

Музиката не расположува. Музиката ни предизвикува емоции. Но, музиката е и бизнис. Голем бизнис. Особено ако во истиот раце вмешува и државата. Тогаш почнува да станува државно спонзориран бизнис. А во секој таков, рацете се валкани. Ова издание е посветено на работата на ЗАМП. Организација со која никој не сака да биде на лоша нога. Зошто?!