Press "Enter" to skip to content

Обезглавени институции

Проверено ЕП.22 – Обезглавени институции

Две клучни институции во моментов не функционираат – Антикорупциската комисија и Државната изборна комисија. Им одговара ли на власта и опозицијата блокирани институции?