Press "Enter" to skip to content

Референдум, четврт Илинден

Проверено ЕП.20 – Референдум, четврт Илинден

Реферeндумот за независност неповратно ја определи македонската европска иднина. Но, малку се оние што знаат за улогата на медиумите во поттикот да успее независна Македонија. По речиси три децении, гледаме една поделена Македонија. Поделени политичари, поделени медиуми, поделени граѓани. Колку е важен овој референдум и дали тоа ќе биде навистина македонскиот четврт Илинден.