Press "Enter" to skip to content

Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија

Проверено ЕП.11 – Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија

Која е Унгарката во шопинг на медиуми во Македонија? Каде тргна Република, а каде Нетпрес и Радио Слободна Македонија? Интервју со директорот на Агенцијата за медиуми кој зборува за новите и старите телевизии, за истрагите и сопствениците.