Press "Enter" to skip to content

Непристоен предлог

Проверено ЕП.5 – Непристоен предлог

Новинарите добија непристоен предлог од Претседателот Иванов. Ги повикуваа на наводен брифинг, а им понудија да потпишат изјави со кои бараат пристап до класифицирани информации. Транспаренстност, политиканство или војна меѓу разузнавачките служби – ПРОВЕРЕНО влезе подлабоко во последната афера во која се случи обид од нејасни причини новинарите да се злоупотребат во војната со информации која ја водат разни домашни и странски служби со сериозни импликации по евроинтегративните процеси на земјата.