Press "Enter" to skip to content

Каде се украдените пари

Проверено ЕП.18 – Каде се украдените пари

Каде се украдените пари на граѓаните? Кога може да очекуваме прва пресуда и конфискација? Ќе се чешла ли прво „Скопје2014“?
Проверено истражуваше дали и кога ќе се понесе одговорност за изнесените милијарди од државата.