Press "Enter" to skip to content

Фрчкоски: Корумпираните судии нема да бидат опфатени со ветингот како што го замислила власта

19.12.2019

„Ветингот како што го има замислено власта, нема да даде резултати и ќе биде големо разочарување. Смената на 20 корумпирани судии ќе донесе резултат“, рече вечерва во гостување на Телевизија 24 професорот Љубомир Фрчкоски.

Тој вели дека ветингот како што е замислен, со фокус на имотот ќе биде големо разочаување. Според него, прва точка од ветингот треба да биде нестучното работење и службата на партиската власт.

„Оние судии кои се јасно компромитирани нема да бидат опфатени со ветингот кој што го замислила власта“, рече Фрчкоски.

Повеќе од Насловна десноПовеќе теми во Насловна десно »