Press "Enter" to skip to content

Јанушев: Јавно го повикуваме Груевски да се врати во државата и да ја отслужи затворската казна

„Јавно го повикуваме Груевски да се врати во државата“, одговори генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев на прашањето на потпретседателот на СДСМ Дамјан Манчевски во емисијата „24 Анализа“.

Потоа Манчевски го праша дали се залагаат Груевски да се врати и да си ја одлежи затворската казна, на што  Јанушев  одговори

„Да, еве јавно го повикуваме“.

Повеќе од Насловна десноПовеќе теми во Насловна десно »