Press "Enter" to skip to content

Повик до граѓани: Помогни ни да ја истражиме одговорноста за енергетската криза

Драги сограѓани, потребна ни е вашата помош за да ги разбереме и истражиме вистинските ефекти од енергетската криза врз животот и животниот стандард на луѓето. Во потрага по одговорност, подготвивме кус прашалник кој ќе ни помогне да ги идентификуваме вашите најголеми стравови и проблеми за престојната зима. Вашите одговори ќе ни помогнат да ги поставиме вистинските прашања и да направиме стории  и истражувања кои ќе дадат точна слика за проблемите на сите граѓани во оваа држава.

Резултатите од анкетата ќе бидат презентирани во новиот поткаст на „Разговор во Редакција“ во кој гостин ќе биде премиерот Димитар Ковачевски, а ќе се емитува на 03.11 (четврток) во 20:15 часот на МРТ1, нашите YouTube и Spotify канали.

Повеќе од АктуелноПовеќе теми во Актуелно »