Press "Enter" to skip to content

Љубомир Јовески – државен јавен обвинител

„По барањето за меѓународна правна помош, Албанија не постапи целосно. Така што снимките од безбедносните камери не се обезбедени“, јавниот обвинител Љубомир Јовески по два и пол месеци од бегството на Никола Груевски соопшти дека најверојатно снимките од граничните премини во Албанија се избришани.