Press "Enter" to skip to content

Изјава на денот: Марјан Ненов – Здружение за чист воздух

01.02.2019

„Господа политичари исчистето си го вашето ѓубре зошто пред избори ќе ве поклопи“ – изјави Марјан Ненов од иницијативата Здружение за чист воздух за време на денешниот протест пред депонијата Дрисла.