Press "Enter" to skip to content

Меритократија

Проверено ЕП.15 – Меритократија СКако се станува директор во државна фирма? Кој одлучил дека баш бабата на Рашковски е најсоодветното кадровско решение за во управни…

Опоен бизнис

Проверено – Опоен бизнис Кој ги насади првите плантажи со марихуана во Македонија? Како братчедите на премирот Заев добија лиценци и станаа дел од овој…

Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром

Проверно ЕП.12 – Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром Бетонски чудовишта ќе никнат во Аеродром. Златко Марин вети стопирање на урбаната џунгла и ревизија на спорните…