Press "Enter" to skip to content

Златко Биковски – јавен обвинител и кандидат за Антикорупциска комисија

Изјава на денот „Претпоставувам дека Јован Илиевски и Сашо Мијалков како роднини имале и лични контакти, но сигурно како носители на функциите имале и професионални…

Никола Груевски: Избегав едноставно, сакаа да ме ликвидираат, во Унгарија барам работа

Изјава на денот Избегав едноставно, сакаа да ме ликвидираат, во Унгарија барам работа, ќе пишувам мемоари, а власта сама нека открие како избегав, ова го…

Изјава на денот: Марјан Ненов – Здружение за чист воздух

„Господа политичари исчистето си го вашето ѓубре зошто пред избори ќе ве поклопи“ – изјави Марјан Ненов од иницијативата Здружение за чист воздух за време…

Христијан Мицкоски – претседател на ВМРО-ДПМНЕ

„Во држави рекордери по индексот на корупција, криминалот и корупцијата се развиваат само ако државата е нивен заштитник. Рангирањата покажуваат дека оваа влада штити криминал…