Press "Enter" to skip to content

ИРЛ

Ременски тврди дека не ги познавала Камчев и Јанева, со Јовановски само другарувале

Пратеничката на СДСМ и почесна претседателка на Меѓународниот сојуз, Фросина Ременски, денеска ги отфрла сите поврзувања со осомничените од „Рекет“. За повеќето од нив таа…

На сметката на Меѓународниот сојуз ги нема парите за кои Силјан Мицевски тврди дека ги префлил

На сметката на Меѓународниот сојуз на Бојан Јовановски, нема ни трага од парите за кои бизнисменот Силјан Мицевски денеска тврдеше дека ги префрлил на сметката…

WordPress Lightbox Plugin