Press "Enter" to skip to content

Истрагата за „Нечиста крв“ во лер, криво е морето

По документарниот филм „Нечиста крв“ голем број граѓани секојдневно носат преставки до Лекарската комора со барање за ревизија на Ковид лекувањето во болницата Жан Митрев,…

Инспекции во болницата „Жан Митрев“

Првичните информациите на министерството за здравство се дека, не е испочитувана постапката за клиничко испитување на хемофилтрацијата како метод за лекување од КОВИД. Вонредниот инспекциски…

Укинат проектот „Радика Вилиџ“, планерската фирма може да остане без лиценца

Приватната луксузна населба „Радика вилиџ“ навидум се градеше согласно законите. Дозволата за реализација ја одобри локалната власт од Маврово и Ростуше. Четири години подоцна, Општината…

WordPress Lightbox Plugin