Press "Enter" to skip to content

Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром

Проверно ЕП.12 – Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром Бетонски чудовишта ќе никнат во Аеродром. Златко Марин вети стопирање на урбаната џунгла и ревизија на спорните…

Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија

Проверено ЕП.11 – Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија Која е Унгарката во шопинг на медиуми во Македонија? Каде…

Приказна без крај

Проверено ЕП.10 – Приказна без крај Денационализацијата е предвидено да претставува процес кој што ќе ја исправеше неправдата нанесена од нашите сограѓани кои што ги…