Press "Enter" to skip to content

Од 300 луѓе кои минале на Деве Баир, само 9 Роми се однесени во групен карантин

Како се завршува во групен карантин, а како во домашна изолација, како изгледа процедурата во која се утврдува кој ќе оди во касарна, а кој…

Заев: Владата започнува војна со дезинформациите и лажните вести

Со едукација на новинарите, медиумските работници, администрацијата за тоа колку штета на една демократија можат да направат дезинформациите, Владата ќе објави војна на лажните вести…