Press "Enter" to skip to content

АНКЕТА ЗА ГРАЃАНИ: Финансирање на медиуми

Повторно ни е потребна вашата помош и вашето мислење на тема која за нас е многу важна. За ИРЛ следува период на промени и иновации и се разбира вие ќе бидете вклучени во секој чекор од нашата работа, па затоа ве замолуваме да одвоите неколку минути за да одговорите на нашата анкета и да ни помогнете да ги најдеме најдобрите решенија за функционирањето на нашата организација.

Повеќе од Насловна десноПовеќе теми во Насловна десно »