Press "Enter" to skip to content

Како корупцијата и аматерите ја делегираа, а партиите ја спроведоа енергетската катастрофа

Додека Македонија очајнички бара јаглен и мазут за да ја скрпи зимата, оваа недела се набавила увозна струја по рекордни цени од по 325 евра…

Прашалник на ИРЛ: Како стигнавме до скапата струја која е на раб да создаде социјални немири

Новинарите и медиумите имаат задача да им помогнат на граѓаните да дојдат до квалитетни информации за да  можат да одлучуваат во својот најдобар интерес. Енергетската…