Press "Enter" to skip to content

Популарноста на докторот Жан Митрев главен аргумент за неговата невиност на денешните воведни зборови

Како аргумент за невиноста на докторот, покрај неговите успеси и признанија, беа посочени и позитивните коментари на социјалните мрежи. Одбраната негодуваше и за извештајот изготвен од 15 лекари кои што ги анализирале досиејата на пациентите и  утврдиле дека докторот немал согласност за хемофилтрацијата, а кај третина од пациентите третманот се вршел без индикации.  Известува: Лила Караташева Воведните зборови на одбраната на докторот Жан Митрев започнаа со напади кон обвинителката, а…