Press "Enter" to skip to content

Високата цена на неказнивоста

Ова не е статија за деталите од свирепото убиство на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски, туку брутален потсетник посветен на жртвите кои не мораше да ги има aко имаше систем и правда. Кога Љупчо Палевски беше физички нападнат пред неговиот дом во 2020 година, најголемите политички партии ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ јавно бараа заштита за Палевски од институциите. Во нивните апели имаше дури и заложби дека правда ќе има и дека…