Press "Enter" to skip to content

Славица Филиповска од 360 степени ја доби наградата на МИМ – Никола Младенов

Новинарката Славица Филиповска од емисијата „360 Степени“ што се емитува на ТВ Алсат го освои првото место на конкурсот за наградата „Никола Младенов“, која Македонскиот…

Менче Точи доби награда за животно дело, новинарите Ирена Мулачка и Сунај Сабриоски добија награди за истражувачки стории

Новинарката Менче Точи од порталот Нова тв, денеска од Здружението на новинари на Македонија доби награда за животно дело „Крсте Петков Мисирков“. На денешното одбележување…