Press "Enter" to skip to content

Зоран Заев и Биг Мајк: Грандиозни и мистериозни планови

28.8.2019 година Не се случува често светска бизнис естрадна ѕвезда да го спушти својот приватен авион на скопскиот аеродром и да најави гламурозна претприемачка авантура која што од Македонија би направила европска „канабис супер сила”. И додека Мајкл Штрауметис на својот инстаграм профил не води низ секој чекор од средбите со функционери на високи позиции, вклучувајќи го и премиерот, секторот за односи со јавноста одбива да одговори која е целта…