Press "Enter" to skip to content

Распадот на ГТЦ: Како фамилијата Бајрам му пресуди на градскиот симбол

Во 2017 година СДСМ ќе постави директор на ГТЦ кој нема да е од партијата на Амди Бајрам. Ќе вети нов ред и поредок во градскиот симбол. Една од првите одлуки на новото раководство е вработување на нови 65 луѓе, меѓу нив и Валентина Бајрам, ќерката на Амди Бајрам. Баш тогаш нејзиниот брат ќе копа биткоини користејќи ја струјата на ГТЦ. Истовремено, менаџментот незаконски ќе им наплаќа поскапа струја на…