Press "Enter" to skip to content

Обвинителството се пресметува со новинарите, груби лаги и напади кон работата на ИРЛ

Републичкото јавно обвинителство испрати јавна реакција по повод одговорот на текстот на ИРЛ во којшто тие повторно тврдат дека ИРЛ лаже и дека германското вештачење било земено предвид на судењето во Тетово. Ова е втор напад кон новинарите на ИРЛ и нови лаги коишто ги дистрибуира оваа институција до медиумите. Недоличен е начинот на којшто Љубомир Јовески, шефот на оваа институција чијашто работа е и предмет на ова истражување да…