Press "Enter" to skip to content

Три опции за Иванов: Пензионер, професор или деловен човек

Дојде како  претседател на Република Македонија, а ќе замине како поранешен претседател на Република Северна Македонија. Побогат за 100.000 евра и со два нови стана. Што ќе работи Ѓорге Иванов по 5 мај, а што прави Бранко Црвенковски? ИРЛ анализира какви бенефиици им следуваат на поранешните претседатели и како истите го користат или не го користат својот политички авторитет по заминувањето од функција. Се ситнат последните денови од вториот мандат…