Press "Enter" to skip to content

Паркинзи Центар бара најдобар понудувач за кампања со хостеси, билборди и прес конференции

Ќе се потрошат десетици илјади евра на маркетинг услуги. Дел од парите ќе одат за реклама во медиумите, друг дел за пиар агенција којашто ќе организира прес конференции. Ќе има и за флаери и брошури. Сето ова за борба против загадувањето, или барем така тврдат во ПОЦ бидеќи во самата тендерска документација нема вакви објаснувања.  На страната на Јавни набавки осамна еден невообичаен оглас од Паркинзи на Општина Центар. „Реклама…