Press "Enter" to skip to content

Кирацовски смета дека со својот исказ правилно ја насочил истрагата за „Рекет“

Со денешниот исказ во Обвинителството, во однос на т.н случај „Рекет“, пратеникот Александар Кирацовски смета дека придонел за правилен тек на истрагата и пред камерите на медиумите изрази надеж дека ќе престанеле манипулациите и лажните вести. Кирацовскки ги отфрли сите обвинувања и шпекулации во кои се спомнува неговото име и дополни дека во ниту еден момент не извршил било какво кривично дело. „Како лице од кое се бараат информации, ги…