Press "Enter" to skip to content

Игра на троловите

Мизрахи не го дава името, Спасовски бара нејзино разрешување. Чулев обвини за злоупотреби, Петровска му поднесе кривична пријава. Трипуноски критикува за погубна аграрна политика, Димковски му испраќа деманти. Техничката влада наместо да подготвува терен за спроведување на фер и демократски избори, се претвори во ринг во кој се надмудруваат СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. ДУИ мудро молчи и не влегува во дуелот на троловите. Пред предстојните парламентарни избори планирани за 12 април,…