Press "Enter" to skip to content

Кочо Анѓушев: „Ќе организирам една канцеларија каде што ќе можете онлајн да се јавувате за проблемите“

Вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, денеска во Стопанската комора на Македонија ги повика бизнисмените за да им ги презентира новите законски измени за финансиска…