Press "Enter" to skip to content

Чадиковски на Глобалната конференција за медиумска слобода: Реформите во медиумскиот сектор во Македонија се заглавени

Претседателот на Здружението на новинарите на Македонија, Младен Чадиковски, директорот на ЗНМ Драган Секуловски и директорката на Советот на етика во медиумите Марина Тунева изминатите…

Македонија на 95 место на Индексот на слобода на медиумите на Репортери без граници

Во  последниот извештај на „Репортери без граници“ за Индексот за слобода на медиумите, од 180 држави, Македонија годинава е на 95 место или 14 места…