Press "Enter" to skip to content

Заев: По второто сведочење на Верушевски, работите ќе станат појасни

Според премиерот на државата и лидер на политичката партија СДСМ, Зоран Заев, наскоро кога поранешниот разузнавач, Зоран Верушевски, повторно ќе сведочи во предметот „Таргет-Тврдина“, ќе разрешел многу дилеми, откако неодамна се дистанцираше од „бомбите“ кои ги објавуваше Заев и со своите зборови фрли сомнеж врз нивната автентичност. Верушевски рече дека материјалите од прислушуваните разговори биле модифицирани и манипулирани. Одговарајќи на прашање во инервју за „Гласот на Америка“, премиерот тврди дека…