Press "Enter" to skip to content

Арсеновски: Покачувањето на платите никогаш не е доволно

Перо Арсеновски, директорот на основото училиште „Лазо Ангеловски“ во Ново Лисиче, придружуван од министерот за образование Арбор Адеми и градоначалналникот на општина Аеродром Златко Марин рече дека покачувањето на платата никогаш нема да биде доволно. „Ако е до мене, никогаш не е доста“, но во моментот е тоа, тоа. Други го кажуваат тоа“, одговори Арсеновски на новинарско прашање дали покачувањето од 5% за овој месец е доволно. Првиот ден во…