Press "Enter" to skip to content

Кежаровски: Денеска ме осудивте на доживотен затвор

Тоа што нема да му се суди за случајот „Ликвидација“, за новинарот Томислав Кежаровски е пораз а не триумф. Кежаровски е лут бидејќи нема да му се суди поради застарување на делото, а не затоа што е невин. „Во 2013 година ме осудија на 4,5 години затвор, во 2015 година Апелација кажа „само“ две години. А денеска обвинителството „на Русковска“ ме осуди на казна доживотен затвор“, реагираше Кежаровски на својот…