Press "Enter" to skip to content

ОЈО го истражува случајот со Муса, тој се повлече од Министерството за здравство

Бранејќи ја својата чест како доктор кој им служел на граѓаните над 20 години, на прес-конференција на која доцнеше речиси половина час од закажаното време, заменик-министерот за здравство Асим Муса, поднесе оставка. Одговорноста на Муса како службено лице ја доведе во прашање албанската телевизија „Топ Ченел“, која објави видео како наводно зема поткуп за да направи операција на пациент од Албанија во земјава. Истражувањето на „Фикс Фаре“ кое траело три…