Press "Enter" to skip to content

Костадинов: Општина Валандово две години не исплаќа дневници за службени патувања

„Општина Валандово две години не исплаќа дневници за службени патувања. Така ќе биде и во иднина. Наредниот период сите тие средства ќе бидат наменети за еднократна социјална помош на граѓаните на кои таа им е најпотребна“. Фејсбук статус на Перо Костадинов, градоначалник на Општина Валандово