Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Што не знаеме за вакцините – со хумор и сатира во поддршка на фактите

Kој се крие зад бизнис лобито со вакцини, кои јутјуб документарци да ги гледате за прописно да се заштите од вакцините, кои се лицата со псеводними Големиот Брат и Големиот братучед кои го контролираат Зоран Заев, а преку него и Клиникатта за инфективни болести, дали Венко Филипче легитимно се презива Филипче или е прокси за таен агент на глобалната корпоративна завера против морбилите и како фармацијата се впушти во ништење…