Press "Enter" to skip to content

Никола Груевски: Избегав едноставно, сакаа да ме ликвидираат, во Унгарија барам работа

Изјава на денот Избегав едноставно, сакаа да ме ликвидираат, во Унгарија барам работа, ќе пишувам мемоари, а власта сама нека открие како избегав, ова го изјави поранешниот премиер Никола Груевски во интервју емитувано во вестите на телевизијата Сител во 19 часот на 2 фебруари 2019 година. Како заминав не кажувам, беше едноставно, но нека открие власта “Со луѓе од власта немам контакт, со сопартијци, ако мислите од раководството, немам. Не. Заминав…