Press "Enter" to skip to content

Документарен серијал | Редакција

Нечиста крв „Нечиста крв” ќе ве вознемири. Истрагата која траеше повеќе од 22 месеца нѐ донесе до морбидни откритија. Почнавме да работиме на сторија за пандемско профитерство, за да разоткриеме децениски долго институционално злосторство врз здравјето и парите на граѓаните. Во македонскиот државен и приватен здравствен систем, никој не е безбеден. Нечиста крв | Специјално издание Истражувањето Нечиста крв е базирано на 24 пријави на граѓани од Македонија и Косово.…