Press "Enter" to skip to content

Ахмети и Груби на вечера со Заев пред Бадник во Струмица

Груби не признава корупција во ДУИ, но не е шокиран од изјавите на американската амбасада за назначувањето на Ислам Абази за обвинител за организиран криминал. Признава дека имало корупција и криминал во Македонија, па ги повтори старите заложби на ДУИ и СДСМ за ветинг во судството. На вечерата со Заев, сепак не зборувале за маките на граѓаните Македонци и Албанци со правосудството и системската неправда.  Пишува: Бојан Стојановски Започна во…