Press "Enter" to skip to content

(Видео) Кратка историја на судската (не)правда

По минати речиси две години, поранешниот претседател на Основниот суд 1 или популарно познат како Кривичен суд, ќе се гони за местење предмети кај судии од довреба на политичките и бизнис моќници. Судијат Владимир Панчевски пред Судот ќе одговара за изигрување на елеконтронскиот систем за распределба на предмети кај судии поволни за одредени обвинети. Интересно е дека во соопштението со кое што денеска Јавното обвинителство информираше дека поднеле обвинение, тие…