Press "Enter" to skip to content

Директорот Коста Петров води тв шоу во Фондот за иновации

Во описот на работа на директорот на ФИТР не се предвидени надлежности кои од него бараат да креира и учествува во медиумска содржини за промотивни цели. Тој снима интервјуа во квалитетни сетови, а за маркетинг и продукциски активности Фондот потпишал договор од речиси 200,000 евра со две маркетинг агенции: Бригада Дизајн и Њу Момент. Вршителот на должност, директорот на Фондот за иновации и технолошки развој и потпретседател на СДСМ, Коста…