Press "Enter" to skip to content

Миле Јанакиески: Магарето замина, удривте по мене

Поранешниот министер Миле Јанакиески, кој е еден од обвинетите за уривањето на комплексот Космос, во својот исказ пред Судот, денеска рече дека објектот е дивоградба и повторно побара да биде испрашан и бизнисменот Фијат Цаноски. Јанакиески, одговарајќи на прашања на неговиот адвокат, рече дека има детален листинг од комуникацијата на Фијат Цаноски во периодот од април 2010 до август 2011. „Многу е чудно, во тој период господинот Фијат Цаноски има…