Press "Enter" to skip to content

Јани Макрадули – заменик министер за животна средина и просторно планирање

Изјава на денот  „После несаканиот инцидент што се случи со системот за затоплување во Гинеколошката болница Чаир, случајно вчера за време на нашите активности што ги имаме во рамките на имплементација на „Планот за чист воздух“, имавме среќа на средбите да присуствува и менаџерот на компанијата „Блу ер“ и тој не се либеше да помогне во овој момент. Со донација на оваа компанија од 10.000 евра денеска е опремен здравствениот…