Press "Enter" to skip to content

(ВИДЕО) Морбидно тивко на првата ноќ со полициски час

Во обид да го спречи ширењето на КОВИД-19, на 18 март Македонија прогласи вонредна состојба. На 22 март се прогласи и првиот полициски час. Точно на стартот на полицискиот час, репортерите на ИРЛ излегоа на терен. ИРЛ тимот е подготвен да ги следи предизвиците кои доаѓаат со борбата со КОВИД-19. Погледнете во видеото во продукција на Давид Илиески. Кога сте веќе овде, прочитајте ги поврзаните стории: (ФОТО) Четириесетина лица однесени…